Kjærlighet gjør blind..

I helgen har jeg sett på en serie  på netflix som bare var så utrolig bra, det er en type annerledes gift ved første blikk serie. Jentene bor sammen på en side, og guttene bor sammen på den andre siden. I mellom dem er det dating rom der de møtes for å bli kjent, de har hver sin lille stue og imellom dem en tynn vegg. De kan ta et glass vin “sammen” og kjenne etter om de har kjemi.

 

Her dater de hverandre mange ganger og til slutt ender de som ønsker det opp med å fri til den andre. Uten å ha møttes, her er det først kjærlighet, så forlovelse, så møtes de ansikt til ansikt. Det jeg liker så godt med denne serien er hvordan de finner en kjærlighet til hverandre uten å ha noe anelse om hvordan den andre ser ut. De har ikke lov å spørre om noe som har med utseende å gjøre.

 

JAKTEN PÅ EN SJELEVENN I BLINDE…

 

Her dømmer de hverandre gjennom alt annet enn utseende, de forelsker seg i en person, i deres personlighet og ikke hvordan den andre ser ut. I 10 dager kan de date hvem de vil, hvor ofte de vil. Etter at de har blitt forlovet møtes de, reiser på ferie sammen og så flytter de inn i et leilighetskompleks sammen med de andre parene. Og det er jo nå de blir satt på prøve og drama blir det så klart.

 

Bryllups datoen ble satt da det ble inngått forlovelser og 4 uker etterpå skal det skje. Ved alteret kan man velge å bli gift eller å gå fra hverandre. Det fine med dette er jo at de får en sjanse til å leve sammen, bli kjent og treffe hverandres familier før de skal gifte seg. Dette er en serie jeg virkelig anbefaler dere å se, hvis dere liker reality serier så klart. Gnisten mellom dem skapes ved samtaler, og det er det som gjør dette så veldig fint. En fin og underholdende serie.

 

Ha en fin dag alle sammen 🥰

honey-script-font

Følg meg gjerne på Instagram og Facebook også ❤

 

2 kommentarer
  1. Den høres jo litt spennende ut denne serien. Det er ikke så mye reality jeg ser, men en gang i blant er det jo kjekt til en forandring 🙂
   Tusen takk for tipset ♥

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg