Stresstest er slitsomt for meg også

Dagen i dag skal brukes til å gjøre minst mulig, jeg har litt hodepine og tenkte at jeg skulle komme ajour med litt masterchef. Elsker å se på slike program, det er lærerikt og man får mange tips. Det er litt stressende å se på og en stresstest på tv er stressende for meg også. Jeg holder pusten, klarer ikke å sitte rolig og er helt med. Men fy så moro det er også. Og når jeg “heldigvis” har litt vondt i hodet så klarer jeg å sette meg ned, slå på tv og forhåpentligvis ikke tro jeg har tidspress på meg. Det kan man nesten tro når jeg ser på dette.

 

Ute er trist, vått og det frister lite å finne på noe ute i dag, frister lite å gå ut i det hele tatt. Men den firbeinte må jo få en liten tur, så frisk luft blir det er par-tre ganger om dagen likevel.

 

Hver lørdag lager vi en litt bedre lunsj, enten i form av grøt, lapper, suppe, kyllingssalat eller noe annet godt. Her i huset blir det sett på tiktok hele tiden av en eller annen, og en dag spurte en av de: “Grønne pannekaker?? Hvordan gjør man det? Går det?” Vel, ja da skjønner dere selv at jeg måtte lage det. Så i dag ble det grønne pannekaker til lunsj og de var storfornøyde alle mann. De fikk en enkel forklaring på at matfarge kan brukes til det meste og at det til tider kan være litt gøy, så se ikke bort ifra at det kan komme rød pasta på menyen snart.

Ha en fin dag alle sammen

mariposa-script-font

Min Instagram HER og min Facebook side HER, følg meg gjerne 🤞

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg